Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Home   Produse tratarea apei

Produse tratarea apei

Tratarea apei potabile - curate

Echipamente pentru filtrarea apei

Filtre din Inox cu saci filtranti sau cu cartuse filtrante

Sunt filtre industriale construite din Otel Inox, cu saci filtranti confectionati din panza din diferiti polimeri pentru acoperirea unei game largi de substante chimice sau cu mai multe cartuse filtrante din diferite medii filtrante: bumbac, poliester, polipropilena, sita de inox.

Filtre industriale cu site Inox sau cu Discuri

Filtre cu site din Inox sau cu Discuri cu purjare automata sau semi automata in functie de timp sau presiunea diferentiala, separatoare centrifugale, filtre pentru protectia pompelor. Filtre hidrocilcon realizate din otel carbon, filtrarea se produce prin forta centrifuga.

Filtre de apa casnice - domeniul rezidential

Filtre de apa cu tehnologie Doulton; filtre cu cartus antibacterian, ceramic, lavabil, schimbabil; filtre cu cartus cu polipropilena si carbon granular activat; filtre pentru dus si filtre pentru eliminarea sedimentelor cu cartuse filtrante.

Filtre mecanice pentru indepartarea sedimentelor cu cartuse spalabile, schimbabile

Aceste filtre elimina nisip, namol, diverse suspensii, rugina, sau alte particule provenite din circuitul de alimentare cu apa.

Filtre mecanice pentru indepartarea sedimentelor cu quartz multistrat, autospalare

Sunt filtre mecanice folosite pentru indepartarea sedimentelor si in plus sunt dotate cu sistem de contraspalare automata.

Filtre multimedia - cu diverse medii de filtrare: GAC, BIRM, PYROLOX, MACROLITE

Sunt folosite pentru indepărtarea ionilor de fier şi mangan, neutralizarea apelor acide, eliminare gust, miros, culoare sau turbiditate.

Medii de filtrare - GAC carbon activ

Carbunele granular activat este folosit la eliminarea gustului, mirosului, si a substantelor organice dizolvate prezente in sursele de apa industriale si rezidentiale.

Medii de filtrare - BIRM

Filtrarea apei cu BIRM este o metoda eficienta si economica pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Poate fi folosit si pentru tratarea apei aflate sub presiune.

Medii de filtrare - MACROLITE

Este un mediu de filtrare de inalta eficienta care permite debite mari in conditia unei pierderi mici de presiune. In conditii normale de folosire nu trebuie schimbat niciodata.

Medii de filtrare - PYROLOX

Pyroloxul este un minereu natural, format din dioxid de mangan. Este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului, manganului si a hidrogenului sulfurat.

Statii de dedurizare a apei

Statii de dedurizare industriale SIMPLEX

Statiile industriale de dedurizare a apei SIMPLEX contin doua elemente separate: rezervor de rasina si rezervor de sare. Dedurizatoarele sunt echipate cu o valva electronica controlata in functie de timp sau de volumul de apa, ce permite programarea ciclurilor de regenerare.

Statii de dedurizare industriale DUPLEX

Statiile industriale de dedurizare a apei DUPLEX livreaza apa curata continuu. Dedurizatoarele sunt echipate cu doua rezervoare de rasina. Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei inclusiv comutarea de pe o coloana pe alta pentru regenerarea rasinii.

Statii de dedurizare rezidentiale MONOBLOC

Statiile de dedurizare a apei MONOBLOC sunt compacte, au un design modern si sunt special concepute pentru a se integra in spatii reduse. Rezervorul de sare este incorporat iar debitele statiilor sunt corelate cu cantitatea de rasina si cu timpul de contact necesar.

Sisteme Osmoza Inversa

Sisteme Osmoza Inversa pentru uz industrial

Procesul de osmoza inversa se realizeaza prin trecerea apei printr-o membrana semipermeabila, sub actiunea unei presiuni foarte mari, putand filtra elemente chimice, compuşi chimici organici şi anorganici şi impurităţi biologice de tipul virusurilor sau bacteriilor.n

Sisteme Osmoza Inversa pentru uz casnic

Sistemele cu osmoza inversa pentru uz casnic se bazeaza pe un proces ce se desfasoara prin trecerea apei prin 5 trepte de filtrare obtinandu-se o apa pura din punct de vedere microbilogic si lipsita de orice elemente daunatoare organismului care se pot gasi in apa.