Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Home   Tratarea Apei

Tratarea Apei

Sisteme pentru tratarea apei

Indiferent de domeniul de aplicare, industrial sau rezidential, tratarea apei curate sau a apei uzate, are o importanta deosebita. Pachetul nostru de servicii include analize de laborator, consultanta, proiectare, implementare si executie, mentenanta si suport tehnic specializat in tratarea apei.

Apa este una dintre cele mai importante si mai valoroase resurse naturale, de uz casnic sau industrial, folosita in industria alimentara, a bauturilor si nu numai.

Este un ingredient, o utilitate si ajuta la realizarea proceselor industriale. tratarea apeiProprietatile sale influenteaza viata noastra de zi cu zi, calitatea produsului final, eficienta fabricii si, prin urmare, siguranta produsului. Astfel, calitatea apei are un impact direct asupra calitatii vietii si valorii marcii.

Tratarea apei potabile sau a apei procesuale, precum si optimizarea instalatiilor de spalare si curatare – acestea sunt doar cateva exemple dintre cele pentru care apa este pregatita in vederea unor tipuri speciale de utilizare.

Apa potabila provine, de regula, din ape subterane sau din ape de suprafata si, mai rar, din alte surse cum ar fi desalinizarea sau reciclarea apei uzate, fiind necesar un proces avansat de epurare si tratare.

Schema tehnologica a sistemului de alimentare cu apa se compune din:
– captare
– conducte de aductiune
– statie de tratare a apei
– conducte de aductiune spre rezervoare
– rezervoare de inmagazinare
– retele de distributie

Toate industriile care utilizeaza apa au nevoie de echipamente sau de sisteme de tratare a apei. Tratarea apei necesita o foarte buna stapanire a procesului astfel incat aceasta sa se integreze perfect in fluxul de productie si, totodata, sa nu dauneze mediului in care este deversata.

Tratarea apei uzate este procesul de indepartare a contaminantilor din apa evacuata din operatiunile casnice, industriale sau comerciale si utilizeaza, de obicei, procesele mecanice, biologice si chimice pentru a indeparta acesti contaminanti.

Specialistii nostri pot propune solutii distincte pentru epurarea apelor poluate industrial, indiferent de tipul de agent poluator.

Va punem la dispozitie experienta noastra in purificarea apelor provenite din industria prelucratoare de produse alimentare, panificatie, fabrici producatoare de alcool si bauturi racoritoare, conserve, service-uri auto si vopsitorii si multe altele.

Utilizam solutii de tratare apa omologate pe plan mondial, orientate pe proces, multe de conceptie proprie, fapt ce ne permite oferirea de echipamente cu tehnologii de varf, la preturi fara concurenta.

Va punem la dispozitie sisteme complete de tratare a apelor curate sau a apelor uzate (reziduale) de la filtre apa cu osmoza inversa, statii dedurizare pana la fose septice si statii de epurare.