Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Home   Despre noi

Despre noi

          Firma cu un inalt potential, S.C. NOVAINSTAL CONSULTING S.R.L., a fost infiintata din dorinta unui grup de tineri ingineri entuziasti de a demonstra ca, prin pricepere, vointa si nu in ultimul rand pasiune, se pot pune bazele unei societati comerciale puternice, fiind pe deplin convinsi ca prezentul dar mai ales viitorul apartine firmelor mici si mijlocii dinamice si prompte.

          Ne desfasuram activitatea in sfera constructiilor civile si industriale, punand accent pe tratarea apelor industriale si rezidentiale, solutii pentru valorificare resurselor de energie verde, consultanta si dirigentie de santier si, nu in ultimul rand, executia de lucrari in domeniul amenajarilor interioare si instalatiilor pentru constructii.

           Principalul nostru obiectiv este solutionarea deplina a cerintelor clientilor nostri, avand in vedere asigurarea celui mai bun raport calitate-pret precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii in domeniu.

Departament Traterea Apei:

           NovaInstal Consulting va ofera o gama completa de produse si servicii in domeniul tratarii apei. Atat in cazul apei curate ce urmeaza a fi folosita in industrie sau pentru consum casnic, cat si in cazul apelor uzate – industriale sau menajere – va oferim consultanta in alegerea sistemului celui mai potrivit aplicatiei dvs., punandu-va la dispozitie produse si tehnologii de inalta calitate pentru implementarea acestuia.

          In cazul sistemelor de complexitate ridicata, va propunem solutii la cheie. Pornind de la o evaluare initiala si tinand cont de contextul particular (caracteristicile apei tratate asa cum reies in urma analizelor de laborator), va ajutam sa alegeti solutia optima din punct de vedere tehnic si economic. Societatea nostra colaboreaza cu firme producatoare de renume din Germania, Belgia, Italia, Spania avand astfel posibilitatea de a garanta calitatea si fiabilitatea produselor comercializate.

Departament Energie Verde:

           NovaInstal Consulting va pune la dispozitie un departament dedicat energiilor regenerabile pentru a va oferi cele mai eficiente solutii tehnice pentru integrarea echipamentelor atat in aplicatii rezidentiale cat si comerciale.

           Pentru valorificare surselor de energie verde va oferim sisteme complete ce includ panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura si turbine eoliene. Pornind de la recuperarea investitiei, pe langa solutiile tehnice, va punem la dispozitie echipamente de calitate si servicii specializate de montaj si punere in functiune.

Departament Constructii – Instalatii:

           Pachetul de servicii oferit include consultanta, dirigentie de santier si executie in constructii, beneficiarul receptionand o lucrare in sistem integrat. Prin acest sistem venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferindu-va toata gama de lucrari de instalatii pentru constructii (instalatii termice, sanitare, electrice, gaze, ventilatii, anti-incendiu/sprinklere), lucrari de constructii “la rosu” precum si amenajari interioare (zidarii, tencuieli si zugraveli interioare cu finisaje superioare, compartimentari pereti si scafe din gips-carton, tavane casetate si din gips-carton, placare cu gresie si faianta).

           Pe langa executia lucrarilor de constructii si instalatii, NovaInstal Consulting va ofera, prin personalul sau calificat si certificat de catre Inspectia de Stat in Constructii, servicii de consultanta si dirigentie de santier in functie de nevoile dumneavoastra:
– dirigentie de santier pentru constructii civile si industriale;
– dirigentie de santier pentru lucrari de instalatii aferente constructiilor;
– consultanta tehnica pe proiecte si faze de executie;
– intocmirea Cartii tehnice a constructiei;
– intocmirea de antemasuratori si devize de constructii;
– obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare de la furnizorii de utilitati;
– consultanta pentru alegerea celor mai bune si eficiente solutii tehnice privitoare la constructia sau instalatia dumneavoastra.

Departamente

Cosmin Ionescu

Email: office@novainstal.ro

Alin Stefan

Email: office@novainstal.ro

Gheorghe Stefan

Email: office@novainstal.ro